beta

Bli betatester?

Vi lager stadig apps som trenger å testes, kritiseres, fikles og lekes med. Om du vil være med å teste nye ting, kontakt oss via mail.

Jeg er betatester!

..og jeg har passord og brukernavn til >>

FavSys Beta Band!


Har du iPhone eller iPad?

Da trenger vi UDID-nummer. UDID er Unique Device Identifier som består av 40 bokstaver og tall, og ser ut omtrent som dette: 201145b826635fcc902e1a304d137b4492b6f0be

Hvor finner du det?

To måter, enten via iTunes på datamaskinen din, eller en gratis app som heter Ad Hoc Helper. A) Via iTunes 1. koble telefon eller pad til datamaskinen og start iTunes. 2. velg din telefon/pad i den høyre seksjonen og åpne Summary til venstre. 3. klikk på Serial Number for å se systemets UDID. 4. velg edit > copy fra menylinjen. Dette kopierer det umulig lange ID-nummeret. 5. lim inn i en e-post og send den til contact@favouritesystems.com B) Fra iPhone/iPad 1. i AppStore, søk etter Ad Hoc Helper 2. Installér og kjør Ad Hoc Helper for å sende oss ditt UDID. Nummeret er sydd sammen av identitet på forskjellig maskinvare. Det er garantert unikt for hver enkel telefon/pad, men kan ikke knyttes til en brukerkonto. Som utviklere trenger vi å registrere din UDID for at du skal få tilgang til våre beta apps.Comments are closed.